BLOEMEN

Stille getuigen bij een waardig afscheid

“Bloemen zijn stille getuigen van belangrijke gebeurtenissen in ons leven.”

(Jürgen Quinten, Terra Mater)

Bij Vanthienen Uitvaartzorg besteden wij veel aandacht aan de zachte toets bij elke uitvaart. Daarom hebben wij zeer bewust gekozen voor een vaste bloemist die volledig op één lijn zit met onze visie en perfect begrijpt wat wij en onze cliënten willen.

Jürgen Quinten van Terra Mater voorziet steeds de gepaste bloemen en bloemstukken van de hoogste kwaliteit. Zijn bloemencreaties, die echte meesterwerkjes zijn, horen als ‘natuurlijk element’ bij elk waardig afscheid. Moderne vormgeving en voldoende aandacht voor symboliek en persoonlijke details verlenen de boeketten en bloemstukken altijd een meerwaarde.

Jürgen houdt van een persoonlijke aanpak en maakt graag tijd voor u bij uw keuze van het mooiste bloemstuk dat uw dierbare zich had kunnen wensen. Kleur, bloemenkeuze en decoratieontwerp worden tot in detail met u besproken. Daarom zijn boeketten en bloemstukken van Terra Mater altijd uniek.

Kortom, Terra Mater is een prachtige bloemenzaak die nét dat tikkeltje meer biedt qua creativiteit, kwaliteit en esthetiek. En dat vinden wij belangrijk!

Voorbeelden vindt U ook tussen onze bloemstukken.